• 1 z 2
 

Cleamen 122 na podlahy s leskom

Neohodnotené
 

Čistiaci prostriedok určený na všetky typy podláh vrátane podláh ošetrených metalickým voskom.

od €1,88
od €1,57 bez DPH
Značka Cormen
Kategória CLEAMEN - profesionálna údržba
Zvoľte variant
Cleamen 122 na podlahy s leskom (Obsah 5L) Kód tovaru 1200/5L Obsah: 5L Skladom (30 ks) €6,88
€5,73 bez DPH
   
Kód tovaru 1200/1 L Obsah: 1 L Skladom (26 ks) €1,88
€1,57 bez DPH
   
 

Použitie:

na podlahy z lesklej dlažby a kameňa, voskované PVC a linolea, drevené a laminátové podlahy. Zriedený roztok podľa miery znečistenia aplikujte mopom, v prípade laminátových a lakovaných drevených podláh aplikujte mierny rozprach z tlakového rozprašovača a mikrovláknový mop.

 

RIEDENIE:

Pri použití 1L fľaše:

  1. Pripravte si fľašu určenú na riedenie alebo vedro, do ktorého budete roztok pripravovať.
  2. Do fľaše určenej na riedenie alebo do vedra nalejte pomernú časť vody, v závislosti na požadovanom objeme riedeného roztoku.
  3. Vezmite fľašu s koncentrátom a nadávkujte požadované množstvo koncentrátu (pomocou vodoznaku a objemovej stupnice na fľaše).
  4. Prelejte priamo alebo pomocou lievika odmerné množstvo koncentrátu do riediacej nádoby.
  5. Pripravený zriedený roztok aplikujte podľa Vami zvoleného technologického postupu.

 

Pri použití 5L a 25L kanistra odporúčame použiť výpustný kohút.

  1. Pri manipulácii vždy používajte predpísané ochranné pracovné pomôcky.
  2. Výpustný kohút namontujte namiesto veka, v uzavretej polohe kanister preklopte.

 

 

Miera znečistenia

1

2

3

10 litrov

15

45

60

pH roztoku

9,2

9,9

10,6

 

Dávkovanie a riedenie v ml

Po zriedení výrobku na menej ako 30% roztoku, prípravok už nespadá do klasifikácie nebezpečných chemických látok.

Odporúčame:
Dávkovanie robiť pomocou 1L fľaše s vodoznakom a objemovou stupnicou alebo iného Dávkovacieho zariadenia.

KBU žiadajte mailom

 

Informácie o výrobcovi

Český výrobca kozmetiky, chémie, bytovej a priemyselnej drogérie.
Výrobca radu CLEAMEN pre profesionálnu údržbu.

 
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.