ISOLDA krém s anibakteriálnou prísadou: šalvia a biotín

Neohodnotené
 
 
Dostupnosť Skladom (30 ks)
€0,85
€0,71 bez DPH
   
Kód tovaru 60
Kategória Spotrebná kozmetika
 

Krém na ruky obsahujúci antibakteriálne zložky (chlórhexidín diglukonát) a ošetrujúce zložky (biotín).

Dezinfekcia pokožky je často nutnou súčasťou hygienických postupov. Najrôznejšie antimikrobiálne prostriedky môžu pokožku vysušovať a dráždiť. Potreba antibakteriálneho účinku vyvstáva zvlášť v podmienkach zvýšenej záťaže, ako sú kozmetické salóny, potravinárske prevádzky a iné oblasti.
 
Jedinečná kombinácia jemného krémového základu s antibakteriálnou zložkou je vhodným doplnkom hygienických postupov. Krém bol testovaný na baktericídne účinky pri dezinfekcii rúk a pokožky pre špecifické kmene baktérií. Krém sa ľahko vstrebáva a pokožku jedinečne zvláčňuje. Nezastupiteľnú rolu v starostlivosti o pokožku má aj šalviový extrakt.
 
Šalvia lekárska (Salvia officinalis)
je veľmi cenenou aromatickou bylinou na inhalačné aj vonkajšie použitie so silným antiseptickým, upokojujúcim, protizápalovým účinkom. Veľmi často sa používa na hygienu ústnej dutiny, ale jej obľuba vzrastá aj kvôli ďalším kozmetickým aplikáciám, kde je najpoužívanejšia vďaka tonizačným, upokojujúcim, antioxidačným a čistiacim vlastnostiam.

Biotín alebo tiež koenzým R či vitamín H. V tele pôsobí spoločne s ostatnými B vitamínmi a vitamínom A pri udržiavaní kože v dobrom stave. Tento významný vitamín ovplyvňuje obnovu pokožky, zlepšuje jej štruktúru. Je dôležitý pri obnove a raste buniek.

Antibakteriálny atest: Krém bol testovaný na antibakteriálny účinok pri hygiene pokožky rúk. Bolo preukázané významné zníženie počtu sledovaných kmeňov baktérií (E. coli, S. aureus)

Krém sa nanáša na čistú pokožku jemným vmasírovaním. Odporúčané dávkovanie: 2× denne. Skladujte pri +5 °C až +25 °C. Doporučený dátum spotreby je uvedený na obale.

 

 

 

Informácie o výrobcovi

Český výrobca kozmetiky, chémie, bytovej a priemyselnej drogérie.
Výrobca radu CLEAMEN pre profesionálnu údržbu.

 
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.